Skocz do zawartości

Programowanie Windows / Petzold

Recommended Posts

Napisano

Witam serdzecznie.
Ponad rok temu kupiem sobie zestaw Symfonia C++, Pasja C++ i programowanie Windows Petzolda. Byl to siwtny wybów - wiem to bardzo dobrze. Dzisiaj wspieram sié równiez innymi pozycjami, oczywiscie przede wszystkim wchodze na najrozmaitsze fora dyskusyjne, gdzie przychylni ludzie sluza pomoca, ale Petzolda i Grebosza uwazam za liderów tego rodzaju literatury.
Ucze sie zwykle w ten sposob, ze kiedy poznaje i juz przetestuje jakies nowe rozwiazanie zapisuje kwintesencje w skrypcie, ktory sluzy mi potem jako taka encyklopedia gotowych rozwiazan. Tworze ten dokument praktycznie od poczatku mojej przygody z C++. Sam skrypt jak tez kilka innych rzeczy ktore napisalem mozna pobrac ze strony

www.aristo.end.pl

Mam nadzieje ze przysluzy sie Wam tak jak i mnie sluzy.

Pozdrawiam

Mariusz 'Aristo' Zaleski

• 2 weeks later...
Napisano

He Petzold z Greboszem rzadza ale tylko na poczatku, jesli chodzi o niestandardowe rzeczy to nic nie wnosza ciekawego, a wrecz utrudniaja zycie mowiac ze czegos sie nie da zrobic hehe. A co do skryptu to podziwiam, bo ja jestem za leniwy na takie rzeczy i max na co mnie stac to robienie komentarzy ktore umozliwiaja mi ponowne zastosowanie rozwiazania. ;)