Gering Napisano Luty 17, 2019 Autor Zgłoś Napisano Luty 17, 2019 Mam pytanie czy dobrze zrobiłem inwestując 95 zł w książke Programowanie sieciowe Microsoft Windows autorów Anthony Jones i Jim Ohlund . Chce by moje programy współpracowały z internetem . Czy dobrze zrobiłem kupujac tą ksiązke ? Cytuj
Freak Napisano Luty 17, 2019 Zgłoś Napisano Luty 17, 2019 Trzeba było pomyśleć zanim ją kupiłeś ;) Mam tą książke po angielsku (e-book) i jest w niej wszystko co potrzeba, łatwo i przejrzyście napisane, więc to napewno dobry zakup. Ale 95 zetów za opis kilkunastu funkcji do wysyłania i odbierania to chyba lekka przesada :), ale co zrobić, wszystkie książki informatyczne są cholernie drogie. Cytuj
Juju Napisano Luty 18, 2019 Zgłoś Napisano Luty 18, 2019 @Spoon: A mógłbys to książeczke jakoś mi udostępnić Cytuj
Jarema Napisano Luty 18, 2019 Zgłoś Napisano Luty 18, 2019 No ja tez teraz wole kozystac z angielskich pdf-ow, bo za free sa. Ale zawsze papier to papier, mimo wszystko nie zaluje sobie kasy na ksiazki, w koncu w to warto inwestowac :) Cytuj
Juju Napisano Luty 18, 2019 Zgłoś Napisano Luty 18, 2019 Hmmm... a ja Ci podawałem maila :D przeslij prosze na mig666uel@wp.pl pzdr Cytuj
Nemo Napisano Luty 20, 2019 Zgłoś Napisano Luty 20, 2019 Według mnie dobrze zrobiłeś ze kupiles ta ksiazeczke tylko chyba troche przeplaciles :D bo ja ja kupilem za 50, góra 60zł. W ksiazce jest bardzo dobrze opisany WinSocket ale nie tylko bo takze pare innych ciekawych API sieciowych. Opisane sa tez protokoly i podtsayw sieci. Według mnie warto dac ta kase za ta ksiazke ;) Cytuj
Recommended Posts