Oddity Napisano Styczeń 23, 2018 Autor Zgłoś Napisano Styczeń 23, 2018 Widzę, że tylko ja używam Microsoft Visual C++ .net. Mam zamiar całkowicie przesiąść się z WinAPI na .net framework i radzę, żeby wszyscy chcący związać swoją przyszłość z programowaniem zaczęli się uczyć tego nowego sposobu pisania aplikacji. Widząc możliwości tej platformy, sądzę, że za parę lat będzie już standardem. Jeśli planujecie zaopatrzyć się w produkt z rodziny Visual Studio .net, polecam C#, ewentualnie C++. Wersja C++ ma to do siebie, że nie można w niej wczytywac okienek z zasobów, wszystko trzeba tworzyć samemu. Cytuj
phreak Napisano Styczeń 23, 2018 Zgłoś Napisano Styczeń 23, 2018 Maciek -> Spoko :) . Tylko mogłbyś bardziej wytłumaczyć na czym polega : to fremework, co Ciebie tak zauroczyło ;) w .net, i ogolnie jak to sie je ( czyt. jak sie w tym pisze itp. ) bo na dzień dzisijszy nie mam najmniejszego pojęcia :D . Napisz :) , a ja w miedzyczasie oddpale google :) . Cytuj
t0xic Napisano Styczeń 23, 2018 Zgłoś Napisano Styczeń 23, 2018 Dodajcie do tej ankiety Dev-c++ :D (może ktoś oprócz mnie z niego kożysta) Cytuj
Recommended Posts