Bartosz Wójcik Napisano Czerwiec 11, 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 11, 2013 Cześć, jakie są inne alternatywy dla Eclipse, IntelliJ IDEA czy NetBeans? Sam trochę siedzę w NetBeans, jednak nie powala mnie to środowisko na kolana... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamatori Napisano Czerwiec 11, 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 11, 2013 Z lżejszych możesz popatrzeć na Geany albo JCreator. Chociaż dla mnie do javy i tak bezkonkurencyjne jest Eclipse + dodatki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulcior Napisano Czerwiec 12, 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 12, 2013 Do programowania w Javie używam dwóch edytorów: jeśli programuję na piecu, gdzie mam Win, wtedy korzystam z Eclipse'a - dla mnie, po odpowiednim "nasterydowaniu" pluginami narzędzie kompletne (do PHP / Javy / Androida) :).Na laptopie, lekko podstarzałym, mam Linuksa i tam stosuję kombinację terminal + jedit z dodatkami. Kombinacja z rodzaju tych "lightweight" ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts