asfe Napisano Lipiec 22, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 22, 2015 Cześć,Chcę zrobić aplikację webową do zarządzania budżetem domowym. W planach mam umieszczenie w niej takich opcji jak:kreator budżetu na kolejny miesiąc;Kategorie wydatków i wpływów - edytowalne w panelu zarządzania;generowanie raportu na podstawie wprowadzonych danych (w tym wykresy i analizy %);możliwość przeglądania i porównywania budżetów z poprzednich miesięcy i lat;możliwość wprowadzania danych za pomocą smartfona (myślałem tutaj o responsywnym szablonie strony);Jak uważanie, który język poradzi sobie z tym najlepiej? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Lipiec 30, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 30, 2015 Spróbuj Yii2 Framework wykorzystać. Kod masz w PHP, łatwą edycję bazy (ActiveRecords), responsywny temat (Bootstrap). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario Napisano Październik 2, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 2, 2015 Fajnie byloby jeszcze wiedziec w jakim jezyku programujesz.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chunky Napisano Październik 13, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 13, 2015 Jakiś czas temu też chciałem zrobić coś podobnego.python+flask, bo czemu by nie...Jakbyś jeszcze nie odstąpił od pomysłu to daj znać... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jac3kPG Napisano Październik 29, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 29, 2015 Może python na django po prostu? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts