asfe Napisano Lipiec 22, 2015 Zgłoś Napisano Lipiec 22, 2015 Cześć,Chcę zrobić aplikację webową do zarządzania budżetem domowym. W planach mam umieszczenie w niej takich opcji jak:kreator budżetu na kolejny miesiąc;Kategorie wydatków i wpływów - edytowalne w panelu zarządzania;generowanie raportu na podstawie wprowadzonych danych (w tym wykresy i analizy %);możliwość przeglądania i porównywania budżetów z poprzednich miesięcy i lat;możliwość wprowadzania danych za pomocą smartfona (myślałem tutaj o responsywnym szablonie strony);Jak uważanie, który język poradzi sobie z tym najlepiej? Cytuj
Bartosz Wójcik Napisano Lipiec 30, 2015 Zgłoś Napisano Lipiec 30, 2015 Spróbuj Yii2 Framework wykorzystać. Kod masz w PHP, łatwą edycję bazy (ActiveRecords), responsywny temat (Bootstrap). Cytuj
mario Napisano Październik 2, 2015 Zgłoś Napisano Październik 2, 2015 Fajnie byloby jeszcze wiedziec w jakim jezyku programujesz.. Cytuj
chunky Napisano Październik 13, 2015 Zgłoś Napisano Październik 13, 2015 Jakiś czas temu też chciałem zrobić coś podobnego.python+flask, bo czemu by nie...Jakbyś jeszcze nie odstąpił od pomysłu to daj znać... Cytuj
Jac3kPG Napisano Październik 29, 2015 Zgłoś Napisano Październik 29, 2015 Może python na django po prostu? 1 Cytuj
Recommended Posts