maniacomLFC Napisano Luty 11, 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 11, 2014 Dostałem takie zadania na zajęciach i przerosły one moje umiejętności :( napisać program na wyznaczanie sumy liczb naturalnych z przedziału < a,b>; napisz program, który określa ile liczb w tablicy liczb całkowitych mieści się w przedziale (a,b); napisać program sprawdzający suma których liczb w tablicy jest większa: leżących nad czy pod główną przekątną; napisz program sprawdzający jakich liczb w tablicy liczb całkowitych jest więcej: dodatnich czy ujemnych; napisz program porządkujący tablicę liczb rzeczywistych [NxN] tak, aby element minimalny posiadał adres (N-1,N-1), maksymalny - (0,0), a porządkowanie przeprowadzić po kolumnach; napisz program sprawdzający, czy w dwuwymiarowej tablicy liczb całkowitych znajduje się zadana liczba. Pomożecie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Listopad 3, 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 3, 2014 A spróbowałeś chociaż, w jakim języku programowania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano Listopad 3, 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 3, 2014 Z tego co wiem, ten portal jest od porad, a nie od pisania za kogoś zadań. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts