januzkarpaty Napisano Marzec 29, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 29, 2022 Szukam ubezpieczenia zawodowego dla programisty. Praca na kontrakcie B2B. Zatrudnienie w firmie zajmującej się body leasingiem, ale docelowym klientem jest polski bank. Nie może być, więc wykluczenia dla projektów z branży finansowej / zajmujących się przetwarzaniem transakcji płatniczych. Kwota ubezpieczenia: 250k. Ubezpieczenie musi pokrywać odpowiedzialność za nieumyślnie spowodowane szkody np. zrobienie błędu w kodzie. Dodaje jeszcze raz ponieważ wcześniej napisałem zbyt mało precyzyjnie. Nie interesują mnie ubezpieczenia na życie itp. Tylko to co opisałem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Marzec 29, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 29, 2022 Haha, jest coś takiego w ogóle? Za błąd w kodzie ale się uśmiałem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Luty 7, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 7, 2023 A pytałeś gdzies w ogóle? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Marzec 23, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 23, 2023 Bo jesteście spamerami i dostaniecie zaraz kopa z forum :D, Dawidzie, a w emailu Hubert haha na butach stąd lecisz lamusie i możesz sobie popłakać, że nie udało wam się linka przemycić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts