Siedlecki Napisano Marzec 24, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 24, 2022 Hej! Kiedy najlepiej zacząć zakładać sklep internetowy na gotowych platformach typu shopify? Miesiąc przed wystrczy? Na którą platformę się zdecydować? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januzkarpaty Napisano Marzec 25, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 25, 2022 Jak masz własne produkty to wydaje mi się, że dużo lepszym rozwiązaniem jest stworzenie sklepu w woocommerce albo prestashopie. Te wszystkie platformy sprawdzają się w przypadku sklepu w dropie, który chcesz mieć na szybko i żeby tylko mieć, zwłaszcza na początku z e-commercem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Marzec 26, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 26, 2022 Jak nie chce ci się nic robić przy administracji :), to wygodne rozwiązanie, przy takim WooCommerce trzeba poklikać już sporo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orimmms Napisano Luty 27 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 27 Poszukuje osoby, która zajęłaby się kompleksowo moją istniejąca już stroną internetową. Wprowadzenie modyfikacji układu strony, zrobienie bazy do dodawani produktów do sklepu, podpięcie szybkich płatności itd. Swoją drogą zmiany zdjęć itd. Strona powstała kilka lat temu, mam inna koncepcje o chciałabym moc w końcu sie nią posługiwać w pełni. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts