Piotrek Napisano Grudzień 9, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 9, 2020 (edytowany) Cześć, Właśnie robię pewien projekt i nie wiem dlaczego nie działa mi poprawnie wydarzenie on scroll. tu przesyłam kod javascript: var buttonTop = document.querySelector(".button-top"); var yScrollAxis = window.pageYOffset; function clickButtonTop(evt) { evt.preventDefault(); window.scrollBy(0, -1 * window.pageYOffset); }; function appearButtonTop() { if (yScrollAxis > 475) { buttonTop.style.display = "block"; } else buttonTop.style.display = "none"; }; window.onload = function() { buttonTop.addEventListener("click", clickButtonTop); window.addEventListener("scroll", appearButtonTop); } Chciałem zrobić tak, żeby przycisk button-top po przeskrolowaniu o 476 pageYOffset się pojawił i nie wiem co tu jest nie tak. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Pozdrawiam Edytowano Grudzień 9, 2020 przez Piotrek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Grudzień 10, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 10, 2020 Wartosc : yScrollAxis masz zainicjalizowaną tylko raz, nie powinieneś jej aktualizować przy każdym evencie czasem? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Napisano Grudzień 10, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 10, 2020 Możliwe. Zaraz sprawdzę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Napisano Grudzień 10, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 10, 2020 Bardzo dziękuję za pomoc. Już działa. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts