kuba7575 Napisano Grudzień 2, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 2, 2015 Hej potrzebuje pomocy z pracą. Zadanie jest po angielsku ale napisane w bardzo prosty sposób. Dla osób które mi pomogą w dużym stopniu mogę postawić piwo (przelać z 5-10zl na paypala). To tylko w ramach mojego wyrazu podzękowania za pomoc. Pomoc nawet w zrozumieniu w jaki sposób zaprojektować to, jakie klasy, czy uzyć interface, jakieś użyteczne metody, bardzo proszę o pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madaoo Napisano Grudzień 7, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 7, 2015 (edytowany) Zadanie nie jest trudne, ale za 5-10zł to mogę co najwyżej włączyć komputer Polecam samemu rozwiązać ten problem, ja jedynie mogę pomóc przy wytykaniu błędów, oraz zasugerowaniu w poszczególnych rozwiązaniach. Edytowano Grudzień 7, 2015 przez Madaoo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Grudzień 7, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 7, 2015 I potem zdziwienie, czemu nikt nie chce pomóc za tak "szczodrą" ofertę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts