kuba7575 0 Report post Posted December 2, 2015 Hej potrzebuje pomocy z pracą. Zadanie jest po angielsku ale napisane w bardzo prosty sposób. Dla osób które mi pomogą w dużym stopniu mogę postawić piwo (przelać z 5-10zl na paypala). To tylko w ramach mojego wyrazu podzękowania za pomoc. Pomoc nawet w zrozumieniu w jaki sposób zaprojektować to, jakie klasy, czy uzyć interface, jakieś użyteczne metody, bardzo proszę o pomoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madaoo 5 Report post Posted December 7, 2015 (edited) Zadanie nie jest trudne, ale za 5-10zł to mogę co najwyżej włączyć komputer Polecam samemu rozwiązać ten problem, ja jedynie mogę pomóc przy wytykaniu błędów, oraz zasugerowaniu w poszczególnych rozwiązaniach. Edited December 7, 2015 by Madaoo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartosz Wójcik 15 Report post Posted December 7, 2015 I potem zdziwienie, czemu nikt nie chce pomóc za tak "szczodrą" ofertę Quote Share this post Link to post Share on other sites