anonimowyprogramista Napisano Listopad 5, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 5, 2015 Chciałbym pokazać Wam mojego bloga: https://anonimowyprogramista.wordpress.com/ Dotyczy on IT, a głównie programowania. Jest to początek jego istnienia. Mam nadzieję, że Wam się spodoba. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Listopad 5, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 5, 2015 Wizualna uwaga - fonty użyte w headerach nie mają polskich znaków. Brak polskich elementów np. domyślnie wyświetla się "Continue reading ->" 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrus19 Napisano Listopad 5, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 5, 2015 Fajnie, właśnie zaczynam ogarniać androida w pakiecie z libGDX więc pewnie się przyda ;) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kdbwX Napisano Listopad 6, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 6, 2015 Będę śledził, życzę wytrwałości :) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonimowyprogramista Napisano Listopad 6, 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 6, 2015 Dziękuję za opinie Postaram się znaleźć inną czcionkę do nagłówków, która będzie obsługiwać polskie znaki. Co do napisu "czytaj więcej", to nie mam na to wpływu, bo strona jest na domenie i serwerze wordpressa, a konto w wersji podst., więc niektóre opcje są zablokowane. Prosiłbym Was o skomentowania bloga na stronie bloga, bo zawsze to pokazuje, że strona coś reprezentuje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts