Shell Napisano Listopad 3, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 3, 2019 Witam Mam pytanie chciałbym by mój program ściągnął i uruchomił jakiś plik na dysk, programuje oczywiście w C++. Plik ten ściągał by się protokołem FTP ale nie jest to konieczne. Jak by ktoś mógł mi pomó będe bardzo wdzięczny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Listopad 3, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 3, 2019 Hehe no wcale nie tak niekoniecznie, bo zależy z jakiego serwera chcesz ściągnąć ten pliczek. Napisz dokłądnie o co chodzi, bo różnie obsługuje się np. ftp, http, a jeszcze inaczej POP3 i pocztę także napisz bliżej o co chodzi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shell Napisano Listopad 3, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 3, 2019 Skoro tak mówisz... No więc chciałbym by plik ściągał się z servera FTP np takigo jak jest na republice.pl emm... ale gdyby była możliwość ściągnięcia go z jakiejś strony np httw://cccc.prv.pl/folder/plik.exe To jeśli mógłbyś mi podać funkcje takiego ściągania będe wdzięczny. Jeśli jest to możliwe to proszę o kod w WinApi bo ja tego buildera to nie trawię za bardzo. Z góry Dzięki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Listopad 4, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 4, 2019 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shell Napisano Listopad 5, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 5, 2019 hohoho....nieźle krótki ten kod trochę minie zanim go w pełni rozszyfruje. Dzięki Wielkie ! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts