r4dical Napisano Wrzesień 12, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 12, 2019 witam. poisze program ktory bedzie w zamierzeniu sporo drukowal. przede wszystkim duzo roznego rodzaju raportow. zastanawiam sie nad jakims sposobem, ktory ulatwilby mi to zadanie. moge korzystac z API windowsa ale to dosc niewdzieczny sposob. myslalem tez aby zapisywac wyniki poprostu do pliku ale ta metoda nie wyglada ladnie potem na papierze. czy sa jakies gotowe rozwiazania tego problemu? pozdrawiam Mariusz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Wrzesień 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 13, 2019 Przepraszam, ale nie bardzo rozumiem w czym konkretnie tkwi problem. Skoro mówisz że chcesz drukować to mogę Ci podać sposób w jaki się to robi w WinAPI, ale skoro nie chcesz to może liczysz na gotową bibliotekę? No i nie wiem jeszcze co ma wspólnego drukowanie z zapisywaniem do pliku. Jeśli mógłbyś to trochę skonkretyzuj pytanie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts