Void Napisano Wrzesień 8, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 8, 2019 Już niedługo zaczyna się nowy konkurs dla programistów: Potyczki Algorytmiczne! :D Strona konkursu to: www.konkurs.adb.plOrganizatorzy zapraszają :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Wrzesień 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 13, 2019 Startuje bo konkurs jest fajny i chcę się sprawdzić, aczkolwiek szanse na wygraną są nikłe z tego względu że jest to kategoria Open i każdy może brać udział. Mimo wszystko konkurs jest super. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Void Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 14, 2019 Niestety "potyczki" prawie napewno wygrają zawodowcy. Ale ja się tym nie przejmuje bo dla mnie programowanie jest przyjemnością, i jak będzie tak będzie sprawdze sam siebie i poszerze doświadczenie :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts