Cielak Napisano Sierpień 24, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 24, 2019 Mam takie troche frywolne pytanko :D :D Czy ma ktos jakąś ideę jak napiać programik, któy by blokował dostęp do foleru albo ustawiał na nie hasło. WIem, że takich programów jest dużo w sieci. Chcialbym po prostu wiedziec jak takie cudenko dziala od wewnatrz :) :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano Sierpień 24, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 24, 2019 hehe mój kolega ostatnio takie cos robił...lamerskie bo lamerskie no ale cóż :) Zostawiał program w tle który timerem pobierał nazwe i sprawdzał czy jest jakies okienko(np Archiwum z gg), i jezeli było to pobierał uchwyt i zamykał je :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Sierpień 26, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 26, 2019 Najłatwiej będzie się podczepić pod shell extensions (dokładny tutorial na www.codeproject.com). Instalujesz dll-ke która w razie otwarcia folderu wykonuje Twoją funkcje, wtedy robisz odpowiedni trik np. wyświetlasz okienko z haslem albo coś. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cielak Napisano Sierpień 30, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 30, 2019 Może troszkę więcej szczegółów :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Wrzesień 1, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 1, 2019 No przecież proszę człowieku!!! "dokładny tutorial"="więcej szczegółów" żebyś nie musiał marnować Swoich cennych 2min na wyszukanie artykułu podam link: TUTAJ ZNAJDUJE SIĘ WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW na koncu adresu zmieniaj tylko numerki na wieksze (oczywiście po uprzednim zrozumieniu niższych) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts