Surprise Napisano Czerwiec 2, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 2, 2019 Jak idzie maksymalnie obciążyk procesor...tak żeby był wykorzystywany w 100%...hyhy...może jest taka funkcja... AAA..i jeszcze jedno jak np. programowo sprawidzić ile procent mocy procesora tera pracuje...no wiecie o co mi chodzi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Czerwiec 2, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 2, 2019 Pobaw sie priorytetami procesow. Przegladnij sobie jak w WinXP liste procesow i tam mozesz zmieniac recznie priorytet. Nie polecam priorytetu czasu rzeczywistego przy bardzo wymagajacym programie bo tak Ci zarznie system, ze nie bedzie odpowiadal na zdarzenia systemu. Poczytaj o procesach. pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Czerwiec 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 10, 2019 Znalazlem to na www.codeproject.com wpisz w szukaniu CPU usage i znajdzie na bank dzialajaca rzecz, z gotowym napisanym przykladem bo sprawdzalem, gdybys sobie nie mogl poradzic to daj napisz ze chcesz to Ci wysle na maila. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surprise Napisano Czerwiec 11, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 11, 2019 Dzięki wam za pomoc zapomniałem całkiem o tym temacie...hyh Nicon, bardzo fajna ta stronka, znalazłem co trzeba i nim napiszę następne pytanie, zobaczę czy tam nie ma odpowiedzi. Polecam wszystkim www.codeproject.com Pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts