Sage Napisano Maj 13, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 13, 2019 witam Moj problem dotyczy okna potomnego. Stworzylem go sobie na srodku okna rodzica przykrywajac jego inne elemnty(np przyciski). Problem polega na tym ze jak klikne mysza na oknie potomnym pojawia mi sie przycisk z okna rodzica ktory byl bezposrednio pod nim jak usunac ta niedogodnosc? pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Maj 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 13, 2019 Możesz spróbować poprzez wyłączenie kontrolek pod oknem potomnym (EnableWindow( hKontrolki, FALSE ) ); Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sage Napisano Maj 13, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 13, 2019 dzieki ale nie rozwiazuje mi to problemu okno rodzica nadal otrzymuje komunikaty (brzeczy mi jak klikam na okno potomne)chcialbym zrobic to okno niezalezne cos w stylu okna dialogowego .I zalezy mi by bylo to okno potomne . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts