Trust Napisano Kwiecień 11, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 11, 2019 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Kwiecień 11, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 11, 2019 Może głupie pytanie, ale dodałeś ws2_32.lib? PS. Czy to nie ty testowałeś ten program na moim adresie mailowym?:D bo dostałem chyba z 20 maili w stylu "cześć tu test" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Kwiecień 11, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 11, 2019 Te błędy oznaczją mniej więcej tyle że jest nagłówek jakiejś funkcji ale nie ma jej ciała. Czyli dokładnie dołączyłeś pliczek *.h a nie masz biblioteki z ciałem tej funkcji. Dodaj plik *.lib. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trust Napisano Kwiecień 11, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 11, 2019 kurde ale ja żem głupi , rzeczywiście lib'a nie dodałem :) ale i tak wyskakuje taki błąd --------------------Configuration: test - Win32 Debug-------------------- Linking... LINK : fatal error LNK1104: cannot open file "TEMPFILE" Error executing link.exe. test.exe - 1 error(s), 0 warning(s) help me . ps.spoon to nie ja może ktos inny :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trust Napisano Kwiecień 11, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 11, 2019 dobra na razie wszystko dziala :) wszystkim dzieki pa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts