Sage Napisano Marzec 26, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 26, 2019 witam Mam maly problem zaopatrzylem sie w ksiazke "programowanie Windows"-Petzold Charles niestety nie posiadam przykladow zamieszczonych na CD z tej ksiazki jesli ktos by mogl mi je przeslac w spakowanej wersji bylbym wdzieczny . Pozdrawiam !!! Moj e-mail: jupiterwww@tlen.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Marzec 26, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 26, 2019 Cóż, książkę posiadam, jak i przykłady do niej. Lecz jest maly problem, mam modem. Ale to najprawdopodobniej sie zmieni juz w tym tygodniu, wiec jak tylko bede mial to stale to postaram sie to wyslac podobnie jak tego nowego Petzolda ktorego juz obiecuje duzo czasu, za to wszystkich przepraszam. Postaram sie to zrobic jak najszybciej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gering Napisano Marzec 26, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 26, 2019 Ja mogę podesłać podaj mi adres :) Mam ISDN 'a :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 26, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 26, 2019 Ghost napisał: Ja mogę podesłać podaj mi adres :) Mam ISDN 'a :) A ja mam DSL. O jaki adres Ci chodzi? Na komputer NICON'a? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Marzec 26, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 26, 2019 Ghost napisał: Ja mogę podesłać podaj mi adres :) Mam ISDN 'a :) markuswww podał przeciez na koncu posta swojego emaila Twardy napisał: Ghost napisał: Ja mogę podesłać podaj mi adres :) Mam ISDN 'a :) O jaki adres Ci chodzi? Na komputer NICON'a? Eh - co ty Twardy śpisz ?? Chodzi mu o adres email markusa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 26, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 26, 2019 He, he gorzej - nie doczytuje do konca postow. Cizyssssss, ale ja jestem leniwy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sage Napisano Marzec 26, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 26, 2019 dzieki chlopaki adres napislem na koncu pierwszego postu czekam na prezencik :) pozdrawiam!!!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Marzec 27, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 27, 2019 Pod adresem https://www.pixal.skip.pl/cd_petzold.zip znajdują się same spakowane przyklady z CD Peztolda o objętości 997KB Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sage Napisano Marzec 27, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 27, 2019 dzieki zaraz je sciagne pozdrawiam !!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts