Gering Napisano Luty 17, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 17, 2019 Mam pytanie czy dobrze zrobiłem inwestując 95 zł w książke Programowanie sieciowe Microsoft Windows autorów Anthony Jones i Jim Ohlund . Chce by moje programy współpracowały z internetem . Czy dobrze zrobiłem kupujac tą ksiązke ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Luty 17, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 17, 2019 Trzeba było pomyśleć zanim ją kupiłeś ;) Mam tą książke po angielsku (e-book) i jest w niej wszystko co potrzeba, łatwo i przejrzyście napisane, więc to napewno dobry zakup. Ale 95 zetów za opis kilkunastu funkcji do wysyłania i odbierania to chyba lekka przesada :), ale co zrobić, wszystkie książki informatyczne są cholernie drogie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juju Napisano Luty 18, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 18, 2019 @Spoon: A mógłbys to książeczke jakoś mi udostępnić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Luty 18, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 18, 2019 Poszło na maila :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Luty 18, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 18, 2019 No ja tez teraz wole kozystac z angielskich pdf-ow, bo za free sa. Ale zawsze papier to papier, mimo wszystko nie zaluje sobie kasy na ksiazki, w koncu w to warto inwestowac :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juju Napisano Luty 18, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 18, 2019 Hmmm... a ja Ci podawałem maila :D przeslij prosze na mig666uel@wp.pl pzdr Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Luty 20, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 20, 2019 Według mnie dobrze zrobiłeś ze kupiles ta ksiazeczke tylko chyba troche przeplaciles :D bo ja ja kupilem za 50, góra 60zł. W ksiazce jest bardzo dobrze opisany WinSocket ale nie tylko bo takze pare innych ciekawych API sieciowych. Opisane sa tez protokoly i podtsayw sieci. Według mnie warto dac ta kase za ta ksiazke ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts