Bartosz Wójcik Napisano Czerwiec 11, 2013 Zgłoś Napisano Czerwiec 11, 2013 Zaktualizowałem niedawno swoje środowisko do pracy z bazami MySQL, ku mojemu zdziwieniu, a w zasadzie - niezadowoleniu, zostałem "uraczony" nowym środowiskiem MySQL Workbench i niestety praca na tym jest strasznie niewygodna w niskich rozdzielczościach. Z czego Wy korzystacie do zdalnej pracy na bazach MySQL (proszę bez MySQL admin)? Cytuj
w Napisano Czerwiec 11, 2013 Zgłoś Napisano Czerwiec 11, 2013 Nie możesz wrócić do starszej wersji programu, jeśli nowa Ci nie odpowiada?Ja od jakiegoś czasu korzystam z HeidiSQL i jestem z niego zadowolony. Cytuj
SolDes Napisano Czerwiec 11, 2013 Zgłoś Napisano Czerwiec 11, 2013 polecam DBeaver - samodzielny program albo jako dodatek do eclipse - przyjemnie się pracuje no i można się podłączyć nie tylko pod MySQL/MariaDB ale praktycznie pod wszystko przez jdbc. Wcześniej stykałem się z serią SQL Managerów MSSQL/MySQL/FB/PG/ORA firmy EMS i też całkiem przyjemnie się z tym pracowało z tym, że tylko pod MS Win. Cytuj
Recommended Posts