Oracle Napisano Listopad 14, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 14, 2018 Hey ! Dziwnie temat nazwalem ale zaraz wyjasnie w czym tkwi moj problem. A wiec mazy mi sie napisanie GUI w stylu winamp'a (2.xx), ale niezabardzo wiem jak sie za to zabrac. Napisalem sobie juz podwojne buforowanie dla okna i wyswietlanie obrazka nio i teraz mam problem poniewaz chcialbym aby obrazek byl tak przycinany zeby tworzyl okno. Jesli ma ktos jakis materialy na ten temat wyslijcie mi na maila Denzio@op.pl Z gory dzieki ! Pozdrawiam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Listopad 14, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 14, 2018 Mysle ze musisz uzyc do tego regionow. Patrz lekcja: https://www.winapi.org/index.php?option=content&task=view&id=40&Itemid=30, ale tak wlasciwie to nie wiem po co masz przycinac obrazki, skiny do winampa sa robione tak ze pasuja one idealnie rozmiarem do okna. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts