Lord Napisano Wrzesień 23, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 23, 2018 Poniewaz to forum i uzytkownicy z niego pomoglo mi troche w moich problemach zglaszam mozliwosc napisania artykulu na temat (ograniczonego bo ograniczonego ale jednak) dostepu spod poziomu WINAPI do USB.Widzialem kiedys ze zdaje sie pinolec chcial cos tego liznac wiec moge pomoc.Na razie zbieram tylko glosy czy sa na to chetni poniewaz bede mogl taki artykulik wyskrobac za jakies 2 miechy dopiero.Czekam.Pozdro. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Wrzesień 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 23, 2018 Powiem krotko: Wiedzy i informacji niegdy nie za wiele, wiec nawet sie nie pytaj tylko bazgraj tego art`a. Napewno nikt cie za to nie zgani, a wielu bedzie ci pewnie wdziecznych. Czyli ja max za "tak" zero za "nie". :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 23, 2018 TAK Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspect Napisano Wrzesień 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 23, 2018 Myślę, że zasada powinna być taka, że jeśli ktoś ma ochotę napisać jakiś artykuł, albo dopisać dodatkowe informacje do tego, który już jest na stronie to może pisać bez pytania o zgodę. Wątpie, żeby Pinolec odrzucił czyjąś pomoc. Od przybytku głowa nie boli. ;-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Wrzesień 24, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 24, 2018 Jasne. Jak ktos chce napisac jakiegos arta, to wystarczy jak da tylko zanc na forum zeby przypadkiem nie powtarzaly sie arty, ktore sa pisane. Mysle, ze nie ma tez problemu jak ktos chce napisac art'a rozwijajacego jakis temat ktory byl juz poruszany na stronie. pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Napisano Wrzesień 24, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 24, 2018 Chcialem sie po prostu zorientowac czy bedzie popyt na cos takiego.Sprobuje jednak juz za niedlugo cos skrobnac a przynajmniej jakas pierwsza czesc wprowadzajaca.Mam nadzieje ze mi sie uda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts