t0xic Napisano Wrzesień 21, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie wiem gdzie wrzucić temat to będzie tu. Zróbcie jakiś dział o oprogramowaniu... ;) Pisze sobie w VC++ 6.0 neistety w Introductory Edition :/ No i pisze sobie w OpenGLu taki mini program i jak kompiluję to często wyskakuje tylko Linking... i nic sie nie dzieje musze wyłaczać projekt właczać i jeszcze raz go kompilowac. Miał może ktoś coś takiego ?? System instalowałem jakies 6-7 dni temu ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prochor Napisano Wrzesień 21, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 21, 2018 Ja z OpenGLem w VC++ 6 IE, nie mam zadnych problemow, moze to kwestia OS'a, albo samego programu, sprawdzales czy na innym komputerze tez sie tak dziwnie zachowuje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Wrzesień 21, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 21, 2018 He ja też tak miałem. Pokazywało się linking i Visual się zawieszał. Tak było pod 98,w XP wszystko działa :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Wrzesień 21, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 21, 2018 U mnie tez sie to pojawialo, na XP. Ale to byly skrajne przypadki, ok. 6 razy odkad uzywam VC wiec nie mialem potrzeby interweniowac. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo Napisano Listopad 3, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 3, 2018 Przesiądźcie się na Dev C++'a to nie będziecie mieli takich problemów Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prochor Napisano Listopad 3, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 3, 2018 Jakby Dev mial takiego helpa jak VC, to z miejsca sie przesiadam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspect Napisano Listopad 3, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 3, 2018 Pisac mozna w Dev, a helpa uzywac Visualowego - ja tak robie 8). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prochor Napisano Listopad 4, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 4, 2018 No to troche za duzo kombinowania jak na mnie :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts