Rebus Napisano Sierpień 19, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 19, 2018 Tak z zasobów tworzone przez resource Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 19, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 19, 2018 Dziwne to co piszesz. Spróbuj edytować okienko w programie do zasobow, ale w trybie tekstowym. Sprawdz jakie wlasciwosci ma okno glowne. Moze jest tam jakis dziwny wpis, czy byc moze ma jakas przypisana klase? Musisz sam sprawdzic, bo mi jest trudno cokolwiek powiedziec jak nie mam tych zasobow. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parody Napisano Sierpień 19, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 19, 2018 Takie moje przeczucie, ale czy czasem nie masz w procedurze dialogu BOOL CALLBACK DialogProc (HWND hDlg, UINT mMsg, WPARAM wParam, LPARAM lParam) gdzieś: return true; ?? zmień na false i będzie OK Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oddity Napisano Sierpień 20, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 20, 2018 Sprawdź czy nie masz przypadkiem kodu obsługującego WM_PAINT, jednak nie pobierającego uchwytu urządzenia i zwracającego true, tzn: WM_PAINT: return true ; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts