buRn Napisano Lipiec 21, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 21, 2018 Czy jest jakaś funkcja w windowsie odpowiadająca za odtwarzanie plików *.mid czy też trzeba używać własnych bibliotek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Lipiec 21, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 21, 2018 Sprobój coś wykombinować z MidiOutMessage. Nie wiem na pewno czy to to, ale najprawdopodobniej tak. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano Lipiec 21, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 21, 2018 Nie to raczej nie ta funkcja (albo nie wiem z czym ja jesc). Przydalo by sie oddtwazanie melodyjki z zasobow. Ze to mozliwe to bank tylko jak? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Lipiec 21, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 21, 2018 Znalalzem takei coś ale jak chchesz to próbuj sam: WINMMAPI MMRESULT WINAPI midiStreamOpen(LPHMIDISTRM phms, LPUINT puDeviceID, DWORD cMidi, DWORD dwCallback, DWORD dwInstance, DWORD fdwOpen); WINMMAPI MMRESULT WINAPI midiStreamClose(HMIDISTRM hms); WINMMAPI MMRESULT WINAPI midiStreamProperty(HMIDISTRM hms, LPBYTE lppropdata, DWORD dwProperty); WINMMAPI MMRESULT WINAPI midiStreamPosition(HMIDISTRM hms, LPMMTIME lpmmt, UINT cbmmt); WINMMAPI MMRESULT WINAPI midiStreamOut(HMIDISTRM hms, LPMIDIHDR pmh, UINT cbmh); WINMMAPI MMRESULT WINAPI midiStreamPause(HMIDISTRM hms); WINMMAPI MMRESULT WINAPI midiStreamRestart(HMIDISTRM hms); WINMMAPI MMRESULT WINAPI midiStreamStop(HMIDISTRM hms); A ja woogle do dzwieku proponuje skorzystac z fajnej biblioteczki FMod www.fmod.org Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts