Gucio Napisano Czerwiec 11, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 11, 2018 Właściwie to również natknąłem się na ten problem. Dodatkowo chce te jpeg'i wcisnąć do zasobów. Dodaje więc pytanko. Gdzie można znaleść darmowe źródła biblioteki do zabawy jpeg'ami (w tym wyciąganie ich z zasobów - nie koniecznie, ale zawsze to mniej roboty), która skąpiluje się pod RSXNTDJ (DJGPP), lcc-win32 i Dev-C++ ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Czerwiec 16, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 16, 2018 Mam taki programik o nazwie Restorator do wyciągania zasobów z innych programów, a na dodatek polski!!! Jak ktoś chce to go mogę podesłać, tylko podajcie e-mail. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano Czerwiec 16, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 16, 2018 Sorry za mala pomylke chodzilo mi o biblioteke ktora nie ma problemow z wyciaganiem jpeg'ow z zasobow (Restorator jest to za przeproszeniem g*, niszczy exe'ki pozatym eXe-Scope pozwala na wiecej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Czerwiec 17, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 17, 2018 Hmm, żadko go używam i nie wiedziałem że robi takie szambo, dzięki za poradę. A co do biblioteki to osobiście się nie spotkałem (nie było potrzeby), ale miałem kiedyś opis foratu jpeg`a. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Sierpień 28, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 28, 2018 Poda mi ktos skad mzona sciagnac wszystkie pliki potrzebne do uzywanai GDI+?? A moze ktos je ma i moglby mi wyslac na emaial piasiu@op.pl . Z góry dzieki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts