Oddity Napisano Styczeń 28, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 28, 2018 Przyznaję się bez bicia. Zielonego pojęcia nie mam :P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0xic Napisano Styczeń 28, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 28, 2018 Człowieku, kup sobie dobrą książke o rs232 i ją przecazytaj - tam napewno będzie :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phreak Napisano Styczeń 29, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 29, 2018 WOW . Ale pytanie :) . Nie mam bladego pojęcia obecnie, ale jak będe miał czas to napewno coś poszukam w sieci na temat tych magicznych nazw :D . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Styczeń 29, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 29, 2018 Poszukaj na google https://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=RS232+na+linii+DSR&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Napisano Wrzesień 22, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 22, 2018 ASM Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Wrzesień 22, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 22, 2018 eh ja sie nie znam na tych rzeczach ale tutaj jest artykul o RS232 https://www.winapi.org/index.php?option=content&task=view&id=49&Itemid=30 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Napisano Wrzesień 22, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 22, 2018 No powiedzmy ze ten artykul sie do czegos nadaje.Jak ktos chce porzadne informacje to moge zalaczyc fajny pliczek tylko jak ?! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Wrzesień 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 23, 2018 Mysle, ze jak ktos bedzie zainteresowany to poda po prostu swoj e-mail. Na forum nie ma mozliwosci dodawania załącznikow poniewaz strona stoi na bardzo slabym laczu. pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts