zielonyprogramista Napisano Styczeń 26, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 26, 2015 Proszę o pomoc, bardzo ważne. Jeśli będzie potrzeba podam skype.Moja strona: http://faniasg.fulba.com/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Styczeń 26, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 26, 2015 Czy sam coś próbowałeś czy to prośba z tych, że nic sam nie chcesz zrobić i szukasz jelenia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonyprogramista Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 26, 2015 Próbowałem lecz nie mogę sobie z tym poradzic :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Styczeń 26, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 26, 2015 Pokaż efekty swoich prac, rzucanie hasła, żeby ktoś Ci coś zrobił nie jest najlepszą metodą do uzyskania pomocy, ale jeśli już coś zrobiłeś, myślę, że będzie Ci można pomóc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonyprogramista Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 26, 2015 Dałem adres mojej strony, którą sam stworzyłem a nie umiem dalej tego co chce więc pytam... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Styczeń 26, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 26, 2015 Musisz zacząć od podstaw czyli jak tworzone są formularze na stronie w HTML czyli od tagu oraz . Spróbuj coś stworzyć to poprawadzę Cię dalej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonyprogramista Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 27, 2015 Dziękuje właśnie takiej podpowiedzi mi było trzeba :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts