IB1994 Napisano Styczeń 25, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 25, 2016 (edytowany) Hej! Potrzebuję osoby, która ogarnia programowanie w Javie. Edytowano Styczeń 29, 2016 przez IB1994 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonone Napisano Styczeń 28, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 28, 2016 Kupi sobie student zaliczenie, a potem narzeka, że pracy nie może znaleźć, bo firmy zbyt wiele wymagają Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madaoo Napisano Styczeń 29, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 29, 2016 Zawsze można pracować w jakimś McDonald, a tak to jak poszedł egzamin @IB1994 ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IB1994 Napisano Styczeń 29, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 29, 2016 Czy Ja tutaj kogoś prosiłam o opinię? Czy o pomoc? Zresztą nie zamierzam programować w przyszłości więc krzywdy światu nie robię. Odezwali się tacy co ze wszystkiego na studiach 5 mieli i wszystko potrafili (o ile w ogóle są/byli na studiach) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonone Napisano Styczeń 29, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 29, 2016 Nie ma potrzeby się tak unosić. Z mojego punktu widzenia nie prosiłaś o pomoc, tylko o wyręczenie. Wyręczenie z kolei to nie jest pomoc na dłuższą metę, tylko szkoda, bo nie dość, że kolejnego problemu też nie rozwiążesz, to jeszcze będzie on trudniejszy niż był teraz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Styczeń 29, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 29, 2016 Może zamiast kłótni napiszesz po prostu o co chodzi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snufkin Napisano Styczeń 29, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 29, 2016 Napisz też co chcesz i ile jesteś w stanie zapłacić, to ktoś może się odezwie w tej kwestii. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abrakadbra Napisano Luty 23, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 23, 2017 Polecam kurs Fundamenty języka JAVA bardzo dobrze przedstawiony wiele mi wyjaśnił, dla początkującego w sam raz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abrakadbra Napisano Luty 23, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 23, 2017 Polecam kurs Fundamenty języka JAVA bardzo dobrze przedstawiony wiele mi wyjaśnił, dla początkującego w sam raz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts