Pavliko Napisano Marzec 18, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 18, 2021 Ktoś ostatnio kupował mieszkanie i czy zdecydowaliście się na mieszkanie nowe czy jednak na rynek wtórny? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Marzec 18, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 18, 2021 Ja mam wrażenie, że wszystkie nowe mieszkania, bliźniaki, nowe osiedla są robione na od.....l, jak najtaniej, jak najszybciej, ściany ze styropianu, niskie sufity, a potem się wnerwiasz jak słyszysz budzik sąsiada o 5.45. Jakiś czas temu byłem u znajomego w starej i zaniedbanej kamienicy. Zdziwiłem się jak otworzył drzwi. Co z tego że stara, mieszkanie ogromne, wysokie, dobrze rozplanowane, grube ściany i stropy, niska cena, są tego wady (np. ogrzewanie), ale wolałbym sobie kupić duże mieszkanie w starej kamienicy i je wyremontować niż nowe mieszkanie na gównosiedlu z kartonu i styropianu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts