Pride Napisano Grudzień 3, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 3, 2019 W jaki sposob wydobyc z innego pliku EXE informacje RT_VERSION ? Mecze sie z tym od wczoraj, przejrzalem help i jakos nie moge sobie z tym poradzc :/ Moze mi ktos pomoc? P.S. W WinAPI programuje od jakiegos tygodnia, wiec... ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burn Napisano Grudzień 3, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 3, 2019 Witam Nie bardzo wiem o co chodzi Czu chodzi tylko o odczytanie wersji programu czy faktycznie o wydobycie z pliku zasobów typu RT_VERSION . Jeżeli chcesz tylko uzyskać informacje o wersji trzeba użuć funkcji GetFileVersionInfo przykład jest tutaj:) Pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pride Napisano Grudzień 4, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 4, 2019 To mi sie cos pokickalo, bo czytajac opis GetFileVersion w helpie doszedlem do momentu Win32 file images, i od razu myslalem, ze to tylko do obrazkow(przez to mylne image). Wydawalo mi sie to troche dziwne, bo obrazki i wersja, hm.. Ale nic. I tak to pozostawilem. Wielkie dzieki za odpowiedz :). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts