Pride Napisano Grudzień 3, 2019 Autor Zgłoś Napisano Grudzień 3, 2019 W jaki sposob wydobyc z innego pliku EXE informacje RT_VERSION ? Mecze sie z tym od wczoraj, przejrzalem help i jakos nie moge sobie z tym poradzc :/ Moze mi ktos pomoc? P.S. W WinAPI programuje od jakiegos tygodnia, wiec... ;) Cytuj
Burn Napisano Grudzień 3, 2019 Zgłoś Napisano Grudzień 3, 2019 Witam Nie bardzo wiem o co chodzi Czu chodzi tylko o odczytanie wersji programu czy faktycznie o wydobycie z pliku zasobów typu RT_VERSION . Jeżeli chcesz tylko uzyskać informacje o wersji trzeba użuć funkcji GetFileVersionInfo przykład jest tutaj:) Pozdro Cytuj
Pride Napisano Grudzień 4, 2019 Autor Zgłoś Napisano Grudzień 4, 2019 To mi sie cos pokickalo, bo czytajac opis GetFileVersion w helpie doszedlem do momentu Win32 file images, i od razu myslalem, ze to tylko do obrazkow(przez to mylne image). Wydawalo mi sie to troche dziwne, bo obrazki i wersja, hm.. Ale nic. I tak to pozostawilem. Wielkie dzieki za odpowiedz :). Cytuj
Recommended Posts