Sasza Napisano Listopad 4, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 4, 2019 Problem jest w tytule :)) mam uchwyt do tego okna ale nie wiem jak pobrać adres proszę o pomoc :? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visage Napisano Listopad 4, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 4, 2019 Proponuje zaczac od tego: https://delphi.about.com/od/windowsshellapi/l/aa060303a.htm A jak bedzie malo to uzyj tytulu strony jako zapytania na google :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasza Napisano Listopad 11, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 11, 2019 tą metodą sobie poradzę, ale... nie zawsze będzie ona skuteczna ponieważ niektóre strony posiadają skrypty które ukrywają adresy pod-stron a pokazują ciągle adres strony głównej. Czy jest na to sposób ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visage Napisano Listopad 11, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 11, 2019 Podaj adres przykladowej strony ktora wykorzystuje taki efekt zobaczymy co da sie zrobic. Albo sam sproboj dobrac sie do interface dokmunetu HTML i pobrac z niego niezbedne dane. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasza Napisano Listopad 11, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 11, 2019 oto przykład: https://www.totolotek.pl/ :) Napisze jeszcze dokładnie o co mi chodzi: pisze w VB - umieszczam na formie formant WebBrowser i czasami jak gdzies klikam po zaladowaniu się strony to wyskakuje nowe okienko. Mi bardzo zależy na tym aby "ściągnąć" ową "wyskakującą" stronke do WebBrowsera na mojej formie :) Help me pliss :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visage Napisano Listopad 18, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 18, 2019 Mozesz np przeszukac zaladowany kod HTML i zamienic typy linkow. Jest taki znacznik dla HREF-a ktory powoduje otwieranie sie w macierzystej stronie a nie w nowym oknie (poszukaj o href, target, _self, _blank, itp). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts