Web Napisano Lipiec 4, 2019 Autor Zgłoś Napisano Lipiec 4, 2019 Siemka :] Moze wiecie jak odpalic wielewontkow w jednym procesie ??? (1 okno 2 progrmy ktore ze saba wspoldzialaja) Szukalem kursow na ten temat i znalazlem 0. Plz help me :d Cytuj
Trace Napisano Lipiec 26, 2019 Zgłoś Napisano Lipiec 26, 2019 Hmm, chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby stworzenie czegoś na wzór aplikacji klient - serwer, tzn. jeden program tworzy okno i normalnie z nim pracuje, natomiast drugi pobiera uchwyt do okna utworzonego przez program pierwszy (FindWindow) i komunikuje się z nim przy pomocy komunikatów... Możesz też pokombinować z procesami i semaforami... Dużo ciekawych rzeczy na ten temat można znaleźć na https://www.extremeprog.host.sk/listing.php?category=5. Wybacz ciekawość, ale nie mogę się domyśleć, do czego mogłoby Ci to być potrzebne :) Cytuj
Web Napisano Wrzesień 24, 2019 Autor Zgłoś Napisano Wrzesień 24, 2019 Pisalem Server do znanej gry MMORPG World of Warcraft :) Poprostu jeden user blokowal mi server a reszta musiala czekac a dzialo sie tak gdy odpowiedz na rzadanie klienta musiala byc wysylana kilka krotnie i to z 30 s odstepami :). Udalo mi sie to rozwiazac jednak bez kilku procesow. Po za tym wolalbym aby 3 czesci servera znajdowaly sie w 1 programie. Dzieki za pomoc i pozdrawiam !! :] Cytuj
Recommended Posts