sleeppower Napisano Maj 21, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 21, 2019 Ludzie pomóżcie. Jak odczytać wartość z rejestr i zrobic to tak aby dało się wyświetlić w ludzkiej formi np w messagebox'ie p.s szukałem nie znalazlem POMOCY!!! W końcu po to jesteście co nie :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visage Napisano Maj 21, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 21, 2019 Zajrzyj tutaj https://devstart.pl/temat/5227-obsluga-rejestru-w-c-pomocy/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeppower Napisano Maj 21, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 21, 2019 Dobra ale ja tego nie rozumiem Nie mozecie tu rzucic gotowca?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visage Napisano Maj 21, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 21, 2019 sleeppower napisał: Dobra ale ja tego nie rozumiem Nie mozecie tu rzucic gotowca?? Jak nie rozumiesz to sie za to nie bierz. Mam nadzieje ze nikt nie podsunie ci gotowca, leniu :P Tam masz wszystko czego ci tzreba :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeppower Napisano Maj 21, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 21, 2019 Dobra przyznaje sie ze mam jako takie pojecie o C++. Kurcze myslalem jednak ze moze ktos bedzie tak mily i rzuci mi tu cos. A leniwy to ja jestem z natury Nom ale niech wam bedzie Dzieki Korkaski :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeppower Napisano Maj 21, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 21, 2019 ZROBIŁEM JUŻ DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts