Visage Napisano Marzec 30, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 30, 2019 Bede wdzieczny jesli ktos pomoze mi w zdobyciu informacji na temat: - jak pobrac serial plyty glownej - jak pobrac serial,nazwe biosu - jak pobrac serial dysku twardego (GetVolumeInformation odpada bo pobiera serial partycji, ktory nadawany jest po sformatowaniu) Jakies inne informacje unikalne dla kazdej jednostki? Nie chodzi mi o info jakie mozna pobrac z rejestru, szukam odwolan (bez)posrednich do sprzetu (ASM, WinAPI) Troche szukalem ale bez szczegolnie interesujacych rezultatow :( Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habit Napisano Kwiecień 6, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 6, 2019 moze tu znajdziesz cos ciekawego - https://www.experts-exchange.com/Programming/Programming_Languages/Visual_Basic/VB_Controls/Q_21007181.html Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visage Napisano Kwiecień 6, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 6, 2019 Dzieki // Edit: Przyklady sa napisane w VB a ja pisze w C++, znalazlem na MSDN-ie przyklad w C++ ale cos jest z nim nie tak ?? // edit 2: Ponadto wyczytalem ze WMI dziala tylko na NT, XP, a ja chcialbym zeby takze poszlo na 98 :( Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts