Kid Napisano Marzec 10, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 10, 2019 Wtedy to nawet nie będę mógł zamknąć tego okna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squirt Napisano Marzec 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 10, 2019 wystaw gdzies zrodla i binarki, z checia ci pomoge Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Marzec 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 10, 2019 Z chęcią to ja bym cię stąd wywalił za wstawianie linków do wirusów. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squirt Napisano Marzec 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 10, 2019 Spoon napisał: Z chęcią to ja bym cię stąd wywalił za wstawianie linków do wirusów. hej ja nie rozsylam wirusow, mam 2 programy antywirusowe i zaden mi nie stwierdzil wirka, wiec uwazaj na to co mowisz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Marzec 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 10, 2019 Mocno żałosne jest to co robisz, ale kontynuj zobaczymy ile osób naprawdę to uruchomi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squirt Napisano Marzec 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 10, 2019 zalosne to jest twoje wyksztalcenie, nawet nie umiesz zdania zlozyc poprawnie i jeszcze mnie oskarzasz niewiadomo o co, cuda na kiju ci sie marza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Marzec 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 10, 2019 No do twojego to napewno wiele mu brakuje. Nudzi mi się więc będę to ciągnął dalej, mam nadzieje że potem skasują te posty:). No więc gdzie te efekty graficzne? mam 2 programy antywirusowe i zaden mi nie stwierdzil wirka Może nie zrobiłeś ich update-a ostatnio. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Marzec 10, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 10, 2019 Na całe szczescie zbanowałem clever^lfe. Prawdziwy clever jest dalej pod tym samym nickiem na forum. Naprawde zalosny jest ten ktos co podszywał sie pod clevera. Tym razem odpuszcze, ale kolejna taka proba bedzie zgloszona i dalej sprawa potoczy sie z odpowiedniego artykulu prawnego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts