Quirk Napisano Luty 18, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 18, 2019 No wiec mam programik ktory za zadanie bedzie mial uzupelniac pola w formularzu na stronce www. Do tej pory udalo mi sie zrobic tyle ze odpowiednie okno jest wywolywane na wierzch, myszka nakierowuje sie i naciska jedno z pol w formularzu i teraz moje pytanie- jak zasymulowac nacisniecie klawisza (lub w jaki inny sposob umiescic w takim polu tekst)? Kombinowalem do tej pory troche z WM_KEYDOWN i keybd_event, ale jakos bez efektow... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quirk Napisano Luty 18, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 18, 2019 OK, jednak udalo mi sie poradzis samemu sobie. Jakby ktos byl zainteresowany to podaje kod keybd_event([tu kod ASCII klawisza],NULL,NULL,NULL); Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visage Napisano Marzec 5, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 5, 2019 Przeciez spokojnie mozesz podpiac sie pod HANDLE okna i wysylac mu do cusza zapragnie :] Nie wiem jaki miales problem z WM_KEYDOWN, bycmoze nie do tego okna co tzreba wysylales. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts