Flinch Napisano Styczeń 27, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 27, 2019 Czy można sprawdzić ilość danych wysłanych odebranych, przez połączenie sieciowe? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix Napisano Styczeń 27, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 27, 2019 Witam, co do Twojego pytania to sprawdzić na pewno idzie (zobacz na ikonke w tray'u przy polaczeniu np: lokalnym). Niestety jak to sprawdzic to juz inna para butow :-), ale mysle ze sprowadza sie to do wypelnienia jakies struktury i wywolaniu funkcji. Moze na MSDN bedzie cos na ten temat ? Pozdrawiam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flinch Napisano Styczeń 28, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 28, 2019 Szukałem, ale ciężko coś tam znaleść, gdy słabo zna się angielski Byłbym wdzięczny za pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther Napisano Styczeń 28, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 28, 2019 Bardzo chetnie sie podziele source'em bo wlasnie skonczylem taki maly monitorek sieci. Jestem tu nowy i nie wiem jak sie tu pliki zalacza i czy mozna. Dla niecierpliwych zeby wygrzebac info o kartach sieciowych, interfejsach i inne to nalezy skozystac z biblioteki IP Helper opisanej m. in. w MSDN. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flinch Napisano Styczeń 28, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 28, 2019 Jeśli możesz to podeślij mi na e-maila. Będzę wdzięczny :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther Napisano Styczeń 30, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 30, 2019 uppps , falstartt Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther Napisano Styczeń 30, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 30, 2019 ja Ci przesle przyklad i implementacje od jakiegos facia z codeproject na ktorym bazowalem bo tam ma chyba wszystkie funkcje z IP Helper w akcji. Bo moj shit to przyklad jak sie nie powinno robic - pierwszy progs od 3 lat w C ,a z 5 minelo od winAPI. :P Ale jak bedziesz uparty to Ci go wysle, choc wolalbym udostepnic go szerszej publicznosci. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts