Zyziu Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 21, 2019 Elo ziomy! Jezeli bylo to juz kiedys ty wybaczcie, bo sprawa jest strasnie pilna :) Pisze baze danych z dostepem bezposrednim (i ze strumieniami...), i chce otworzyc plik w trybie: binarnym | czytanie | dopisywanie. No i co? kupa. rdstate wywala mi blad nr. 4. (co to bylo?). WTF? Co ciekawe in|out|bin dziala (chociaz oczywiscie nie tak jakbym sobie tego zyczyl :)). Poza tym, czy jezeli w trybie dopisywania (no, powiedzmy, w trybie app) przesune sie na poczatek pliku i cos napisze, to czy to zostanie (dokladnie) DOpisane czy NADpisane? zawsze budzila ta nazwa we mnie kontrowersje, a jak jest na prawde nie wiem :) thnx./pzdrv. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visage Napisano Marzec 5, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Marzec 5, 2019 AN towje pytanie odpowiedz jest prosta. Napisz sobei sam prosty program ktory zapisuje np 50 b do pliku potem, kolejne 10 b (seeknij wczesniej) i zamknij plik. Po rozmiarze pliku bedziesz wiedzial jak jest naprawde :] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts