Knot Napisano Styczeń 9, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 9, 2019 Jak umieścić menu w ReBar ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspect Napisano Styczeń 9, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 9, 2019 Może ta instrukcja Ci pomoże. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knot Napisano Styczeń 14, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 14, 2019 już wcześniej domyślałem, żeby to zrobić przy pomocy toolbara z przyciskami dropdown rozwizające popup menu. tylko mam problemy z poprawną wyglądem takiego menu. jak zrobić, żeby płaskie przyciski rozwijące menu (file, edit, etc.) po najechaniu na nie myszą wyglądały tak, że stają się niebieskim prostokątem (wygląda to tak w domyślnym stylu winxp) czyli tak jak np. w explorerze? jak na razie u mnie to wygłąda jak zwykłe płaskie przyciski w pasku narzędzi. no i nie wiem jak zrobić, żeby każdy przycisk miał inną szerokość w zależności od tekstu, bo teraz każdy ma taką samą szerokość zależną od najszerszego tekstu w toolbarze... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspect Napisano Styczeń 14, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 14, 2019 mystyfix napisał: ...nie wiem jak zrobić, żeby każdy przycisk miał inną szerokość... Każdemu przyciskowi musisz nadać styl TBSTYLE_AUTOSIZE. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts