Knot Napisano Styczeń 9, 2019 Autor Zgłoś Napisano Styczeń 9, 2019 Jak umieścić menu w ReBar ?? Cytuj
Knot Napisano Styczeń 14, 2019 Autor Zgłoś Napisano Styczeń 14, 2019 już wcześniej domyślałem, żeby to zrobić przy pomocy toolbara z przyciskami dropdown rozwizające popup menu. tylko mam problemy z poprawną wyglądem takiego menu. jak zrobić, żeby płaskie przyciski rozwijące menu (file, edit, etc.) po najechaniu na nie myszą wyglądały tak, że stają się niebieskim prostokątem (wygląda to tak w domyślnym stylu winxp) czyli tak jak np. w explorerze? jak na razie u mnie to wygłąda jak zwykłe płaskie przyciski w pasku narzędzi. no i nie wiem jak zrobić, żeby każdy przycisk miał inną szerokość w zależności od tekstu, bo teraz każdy ma taką samą szerokość zależną od najszerszego tekstu w toolbarze... Cytuj
Aspect Napisano Styczeń 14, 2019 Zgłoś Napisano Styczeń 14, 2019 mystyfix napisał: ...nie wiem jak zrobić, żeby każdy przycisk miał inną szerokość... Każdemu przyciskowi musisz nadać styl TBSTYLE_AUTOSIZE. Cytuj
Recommended Posts