Flinch Napisano Grudzień 22, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 22, 2018 Wie ktoś jak wyświetlić w oknie jakiś obiekt OLE? Chodzi mi dokładnie o IWebBrowser2. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Grudzień 22, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 22, 2018 Ja mam przykładowy kod ale w czystym C, jak chcesz to mogę ci podesłać na maila, bo trochę za dużo tego kodu żeby tu wklejać ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flinch Napisano Grudzień 23, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 23, 2018 Byłbym wdzięczny. Wyślij na salwadore@poczta.fm . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Grudzień 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 23, 2018 Ja tez bym byl tym zainteresowany wiec jakbys mogl to mi tez wyslij: piasiu@op.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts