Quad Napisano Sierpień 23, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 23, 2018 Pozwolilem zalozyc sobie nowy temat, w ktorym wybrali bysmy moderatorow naszego projektu. Moze zrobmy to przez glosowanie? Ja proponowal bym trzech: bialy, pinolec i ew. pawlos (choc czy to nie za duzo?). Jakies propozycje.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Sierpień 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 23, 2018 Ja ich az tak dobrze nei znam ale dwóch jest wystarczajaco. Niech lepiej wypowiedza sie oni sami. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Sierpień 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 23, 2018 intol miałeś chiba na mysli kierownikow projektu ;) Ja raczej sie nie nadaje na kierownika bo nie umiem opierniczac ludzi jak zawalaja terminy. Mysle, że jeden w zupelnosci wystarczy i jak biały nie bedzie mial nic przeciwko to proponuje, zeby to on kierowal tym projektem. Choć to nie zmienia faktu, ze jeszcze stoimy w miejscu i nie wiem co pisac i w czym pisac. Ja jeszcze mam sesje i narazie nie moge sie poswiecic w pelni dla dobra naszego projektu. Po 15-tym moze troche wczesniej bede mial luz to mysle ze projekt ruszy z miejsca. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarema Napisano Sierpień 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 23, 2018 Juz drugi raz to mowie i nie zmienilem zdania : obstaje za bialym. co do projektu to nie jestem za tym programem do grafiki wektorowej b jest ich bardzo duzo. jestem jak najbardziej za projektem z Ascii artami. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspect Napisano Sierpień 25, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 25, 2018 Ja także uważam, że na 8 członków grupy, 3 osoby zarządzające projektem to nadmiar biurokracji, ale obawiam się, że sam się z czasem nie wyrobię. Dlatego też mam prośbę do pawlosa (przepraszam, że nie na priv), żeby zgodził się być drugim moderatorem (albo choćby zastępował mnie "w chwilach mojej słabości" ;), ale tak serio to, liczę na to, że raczej obaj będziemy na równi w prawach i obowiązkach). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generał Napisano Sierpień 25, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 25, 2018 Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko to bardzo chętnie...tyle ,że aktualnie mam jeszcze na karku dwa egzaminy i do najbliższego czwartku...będe tylko czasmi pojawiał się na sieci...od czwartku myśle ,że będę już częściej sie pojawiał... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts