Wrath Napisano Sierpień 13, 2018 Autor Zgłoś Napisano Sierpień 13, 2018 Ja mam ten sam problem!! Programuje pod VC++ 6.0 i też przy kompilacji pojawia mi się bład: LIBCD.lib(crt0.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol _main Debug/Main.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe. Bardzo prosze o pomoc bo jak na razie to moja nauka VC++ stoi w miejscu właśnie przez ten błąd. Czy moze chodzić o jakieś ustawienia kompilatora?? Cytuj
Nemo Napisano Sierpień 13, 2018 Zgłoś Napisano Sierpień 13, 2018 Zebys nie mial tego bledu musisz włączyć VC++ wybrać z menu File->New... potem Win32 Application w polu Projekt Name wybierasz nazwe projektu potem daj OK i naciskaj cały czas OK lub NEXT w kolejnych okienakch az ci sie jzu to wszystko skonczy (i jak bedziesz mial cos do wyboru to wybierz Empty...) potem tylko wybierz znowu z menu File->New.. -> SourceFile lub HeaderFile wedle zyczen i po bolu ;) mozesz juz pisac Cytuj
Recommended Posts