Trace Napisano Lipiec 2, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 2, 2018 Gwoli uzupełnienia. Kilka postów wcześniej było podobne pytanie, ale ja nie chcę (nie mogę) wysłać do kontrolki komunikatu o wciśnięciu Entera. "\n\r" też nie działa. Mam Dev-Cpp 4.1. Co robić? Czy richeditcie też są takie problemy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flinch Napisano Lipiec 3, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 3, 2018 Spróbuj zastosować styl ES_MULTILINE i w łańcuchu znakowym podać znak "\n". U mnie to działało przy edit i richedit. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trace Napisano Lipiec 7, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 7, 2018 No właśnie edit ma ES_MULTILINE, daję mu "\n" i nic. Zamiast przełamania wyskakuje jakiś śmieszny kwadracik. Daję "\n\r" to wyskakują dwa śmieszne kwadraciki... Ale kiedy użytkownik pacnie entera, linia się przełamuje. Po zapisaniu takiego textu z edita do pliku i ponownym jego wczytaniu przełamania nadal jest. Z richeditem rzeczywiście wszystko działa cacy... Chyba się przerobię mój program. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts