Enigma Napisano Maj 25, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 25, 2018 Jaka jest waszym zdaniem najlepsza książka do nauki programowania w c++ dla początkujących, średnich lub zaawasowanych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Maj 26, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Maj 26, 2018 Witay Dla początkujących polecam zawsze Symfonie C++ J. Grębosza. Natomiast dla zaawansowanych to bym polecał Jezyk C++ B. Stroustroup - Pewnie przekręciłem nazwisko ;) lub kontynuacje Symfonii - Pasje również Grębosza - chociaż Pasji nie widziałem to słyszałem, że jest OK. pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nova Napisano Czerwiec 6, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 6, 2018 Tak jak wyżej Symfonia C++ a później "Pasja". Posiadam tą i tą ksiązke są super.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano Czerwiec 8, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 8, 2018 Rowniez zdecydowanie polecam Symfonie C++, jestem z tego zakupu zadowolony i mysle ze jest to najlepsza ksiazka z tego gatunku jaka do tej pory widzialem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts